Miért motorizáljam az árnyékolómat?
Időt és pénzt takarít meg. Időt, mivel nem kell reggel és este, valamint napközben az időjárási viszonyok változásaival a nehéz redőnyét, napellenzőjét mozgatnia. Pénzt, mivel automatizált motoros redőnyeivel télen és nyáron csökkenteni tudja a fűtés és hűtés költségeit. Ezenkívül a motoros redőnyök a redőnymotor fékje és feltolásgátló szerkezet segítségével a betörés ellen is védenek. Lakása árnyékolóit egyszerre, csoportosan és külön-külön is mozgatni tudja.
Miért automatizáljam az árnyékolómat?
Praktikussá, kényelmessé és biztonságosabbá tehetjük a motorizált árnyékoló mozgását automatizálással. Miből áll egy automatikusan működő árnyékoló? Miből áll egy automatikusan működő árnyékoló? Szükség van egy árnyékolóra (redőny, napellenző, zsaluzia, reluxa stb.), amelybe bekerül egy csőmotor, az azt működtető vezérlésre (amely lehet rádiós, vagy vezetékes), illetve különböző érzékelőkre (szél-, fény-, hőmérséklet érzékelő) és/vagy programórára.

Motorizálható termékeink

redőny, reluxa, zsaluzia, garázskapu, napellenző, télikert árnyékoló (csak motoros kivitelben!), pergola árnyékoló, szalagfüggöny.

Automatizálási funkciók

akadályérzékelés le- és fel irányban, lefagyás elleni védelem, finom megállítás felső végálláson, extra érzékeny akadályérzékelés visszanyitó funkcióval, szél-fény- hőmérséklet-eső érzékelő, illetve programozás számtalan variációja.